freebies cute animal header
Posted 12/13/12 // 5:16 AM

hai dan selamat malam, malam ni aku merajinkan diri untuk buat header.. just klik dan save image as.. senang je kan ? yang penting free~ tema header ni ialah animal, ada rabbit , frog, cat dan rilakkuma . ngaum





5 Comments:
Blogger Asyikin said...

Alaa , cute 2 lorh tapi blog Syikin tak boleh letak header =(

December 13, 2012 at 5:27 AM  


Blogger creamlovebunny said...

nape tak boleh ? :)

December 13, 2012 at 5:42 AM  


Blogger Asyikin said...

Ntah lah , cbe awk bukak blog Syikin

December 13, 2012 at 7:19 AM  


Blogger creamlovebunny said...

oo, syikin guna template yang memang takleh nak letak header.. tapi rasanya boleh cari code pastu tambah sendiri je

December 13, 2012 at 7:51 AM  


Blogger Asyikin said...

Oh , haha tak ghetii lah =D Takpela

December 13, 2012 at 9:15 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012