newbie tuto : ketahui berat blog
Posted 12/12/12 // 7:54 AM
hai dan selamat malam kepada warga blogger yang masih baru dalam dunia ini. kikiki. sedap hias blog , korang kena tahu juga kelajuan blog korang setiap kali orang lain buka , takde lah menunggu berjanggut loadingnya dan mungkin sesetengah yang tak sabar terus tutup . kan rugi ??? ayoyo . jom check .

doktor nabila nak check !! bagi link blog , nak  check ni

KLIK SINI UNTUK CHECK


p/s : kalau lebih dari 1 minit , baik korang buang apa yang tak patut. ish3
Since 2012