pemenang contest header & blog comel
Posted 12/20/12 // 4:43 AM


hai dan selamat malam , saya yakin ramai yang tertunggu keputusan ini. buakaka . bagi yang tidak menang mohon jangan marah-marah . kiki, penilaian ini aku lakukan bersama adik aku , dia sangat kejam . -.- . terasa sesi penilaian macam ujibakat american idol pun ada. eheeeee~  dan yang paling seronok, main random. hahahaha. aum dap em. ada 5 yang bertuah . yeay ! who are that lucky people ?

5 yang bertuah mendapat 
- bloglist kekal di blog saya dan blog nabihah . 
- tempahan doodle percuma kalau berminat

pemenang bagi sebab yang menarik mendapat
card pouch

pemenang bagi header dan blog comel (menarik ) mendapat
fail +  card tea bag 


jeng jeng jeng~ dan pemenang bagi 5 no.bertuah ialah :





( tengok sendiri di senarai contestant ) :) kasi debar~

pemenang bagi sebab yang menarik ialah 


siapakah itu ??? wan kaze !! yeay . sebab saya pilih wan kaze ialah
- ideanya yang kreatif untuk tambah serangkap pantun. saya harap pendapatnya tentang blog saya itu ikhlas.

dan pemenang bagi blog dan header yang comel ( menarik )



sebab saya suka blog dia ialah : 
-pemilihan warna yang menarik
-headernya yang kreatif dan epic
-menepati citarasa saya

(mungkin pendapat kita semua berbeza , tapi inilah yang pemenang yg saya rasa layak dipilih. yang tak menang , jangan berputus asa.. semua adat contest memang macam ni )

p/s : pemenang bagi blog dan sebab mohon ke mesej fb saya untuk penghantaran hadiah. 

AKAN DATANG : GIVEAWAY WOW FANTASTIC BABY.






16 Comments:
Blogger farhan irfan said...

ouh,, yang nie no bape?

December 20, 2012 at 4:48 AM  


Blogger faY said...

alah random.org ni tak kena plak no aiiii

December 20, 2012 at 4:50 AM  


Blogger Nur Liyana Jasmi said...

tak dapat :( huhuhu tak pe laa :')

December 20, 2012 at 4:50 AM  


Blogger wan namikaze said...

Assalamualaikum kak CreamLoveBunny!! Alhamdulillah..Terima kasih kak CreamLoveBunny!!!!

December 20, 2012 at 4:57 AM  


Blogger Kelana Cinta said...

27) http://kelana-cinta.blogspot.com/2012/12/contest-headerblog-comel-by.html

Nice...no.27.Bertuah jugak la..Hehe

December 20, 2012 at 5:39 AM  


Blogger Nurliyana Zulkifli said...

tak de rezeki la , tak pelah :)

December 20, 2012 at 5:39 AM  


Blogger Alyn Hyunnie said...

oloo..tak menang..hehe
anyway thniah kat pmenang !
^_____^

December 20, 2012 at 5:49 AM  


Blogger munirah :) said...

tahniah kepada pemenang ! :D

December 20, 2012 at 7:06 AM  


Blogger Anis Farhana said...

Terima Kasih sebab pilih saya :)

December 20, 2012 at 8:50 AM  


Blogger ELFarahin said...

woot woot! tuah saya ^^ no.84,..Alhamdulillah :D

December 20, 2012 at 10:34 AM  


Blogger niksyaza98 said...

sikit lagi nak kena no.102, tak apalah tak ada rezeki. btw, congrats untuk pemenang ! :D

December 20, 2012 at 5:31 PM  


Blogger REDred melon said...

pkai random eh ? oh , takpelah :'(
huhu . anyway , congrats to the wiiner ! ^^

December 20, 2012 at 7:59 PM  


Blogger NuRuL AtiQAh said...

tahniah kepada pemenang :)

December 21, 2012 at 1:22 AM  


Blogger Teddy_chimi said...

Pemenang blog cantik sorang je ke?

December 21, 2012 at 5:18 AM  


Blogger Lily Lewis said...

Boleh tak bloglist Farah Syahirah tu tukar kepada url http://belogfarr.blogspot.com :)
tu main blog saya. dan berminat nk tempah doodle!!

apa2 pn inform sy kat nrfarrah@gmail.com

December 24, 2012 at 11:09 PM  


Blogger creamlovebunny said...

hehe, okey.. boleh je klik dekat request doodle kalau berminat.

December 24, 2012 at 11:55 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012