2016
Posted 1/15/16 // 3:34 AM

YEAY ! akhirnya dah dapat ber-blogging balik setelah sekian lama tak sentuh benda ni. Asyik-asyik lupa password tu yang haram nak buka blog ni. Insya-Allah tak lupa dah . kiki~ . Sebenarnya tak tahu nak post apa, tapi biarlah nak share sikit apa yg patut dan tak patut tentang aku bile dah 2016 ni ala ala jari jari aku rajin nak taip ni.EM, EM pada 2016 ni aku..

1) masuk semester dua sebagai pelajar di GMI ni 
2)  sudah berumur 19 tahun secara tidak langsung. 
3)  Bukan budak blogger yang active macam dulu lagi dah T_T . 
4) ada banyak kawan . haha. banyak kawan
5) gigit jari bile duit mara masuk
6) pada 1/4 officially umur 19
7) aku semakin tinggi
8) banyak kenduri tahun ni
9) banyak jalan2 cari makan
10) semakin cantik.ops

p/s: "perempuan itu menjadi cantik apabila keyakinannya tinggi".iklan radio THR GEGAR. 
OK DANKE~

1 Comments:
Anonymous Thq said...

Yeay sis..welcome back😄

January 15, 2016 at 9:32 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012